ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГВлада буде змушена ввести повний локдаун

Влада буде змушена ввести повний локдаун

Необдумані рішення влади України щодо запобігання поширення коронавируса COVID-19 не залишили іншого виходу, крім введення повноцінного локдауна без будь-якої міжнародної підтримки

 

Необдумані рішення влади України щодо запобігання поширення коронавируса COVID-19 не залишили іншого виходу, крім введення повноцінного локдауна без будь-якої міжнародної підтримки. Про це фінансовий аналітик Сергій Фурса розповів в інтерв'ю «Телеграфу».

За його словами, влада всіма силами імітують діяльність, щоб потім уникнути звинувачень у бездіяльності, і йдуть навіть на сумнівні заходи на зразок карантину вихідного дня, який тепер розоряє українських бізнесменів.

«Влада сама вплуталася в ситуацію, коли немає хорошого рішення», - підкреслює Фурса.

Він вважає, що від краху економіки України б врятувати повний локдаун, якби під час нього підприємці мали фінансову підтримку Міжнародного валютного фонду.

«Ви питаєте, що б я зробив? Я б не посварився з МВФ », - говорить фінансовий експерт.

Зараз же, на його думку, вже немає скільки-небудь оптимістичних прогнозів для України.

Зауважимо, що МВФ не поспішає проводити новий транш допомоги Україні, і поки незрозуміло, коли буде продовжено партнерство.

Напередодні екс-міністр економіки і радник глави Офісу президента Тимофій Милованов в ефірі «Свобода слова» на ICTV стверджував, що Україна фізично не встигне вирішити всі спірні моменти для виділення нового траншу в 2020 році.

Міністр фінансів Сергій Марченко, навпаки, заявив 24 листопада, що Україні вдалося досягти прогресу в переговорах з МВФ і спільно напрацювати ряд параметрів проекту держбюджету на 2021 рік.

 

 

 
Коментарі (0)