ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаВлада доручила довести енергоефективність «до ладу»

Влада доручила довести енергоефективність «до ладу»

Мінрегіону та Держенергоефективності доручено прискорити програми з енергоефективності. Термін на виконання завдання відомствам дали два місяці

Уряд доручив Міністерству регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ, Держенергофективності прискорити програми з енергоефективності. З таким дорученням до керівників відомств звернувся Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк, повідомляє прес-служб Кабінету Міністрів.

«Доведіть це до пуття. Ще є два місяці, щоби прискорити програму енергоефективності в кожній із ваших областей. Це стосується як програми енергоефективності для громадян країни, так і об’єктів соціальної і бюджетної сфери», - заявив Прем’єр.

Глава уряду наголосив, що держпрограми з енергоефективності - це реальні кошти, які «дадуть можливість людям менше платити за рахунками за житлово-комунальні послуги і зробити так, щоб в хаті було тепліше».

Пан Яценюк також повідомив, що неодноразово доручав керівникам ОДА зайнятися питанням енергоефективності: «Деякі області реально зайнялись, але цих областей тільки третина від загальної кількості».

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Україна отримає сотні мільйонів доларів на реалізацію проектів, що спрямовані на розвиток міської інфраструктури та підвищення енергоефективності. Відповідні кошти країні виділив Світовий банк.

 
Коментарі (0)