ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГВлада Харкова «влетіла» в чималу копійку

Влада Харкова «влетіла» в чималу копійку

На підготовку Харкова до Чемпіонату Європи з футболу у 2012 році було витрачено 593 млн грн.

На підготовку Харкова до Чемпіонату Європи з футболу у 2012 році було витрачено 593 млн грн.

Зокрема, 337 млн ​​грн витратили з державного бюджету. З них 284 млн грн пішли на реконструкцію злітно-посадкової смуги Міжнародного аеропорту «Харків», 53 млн грн – на оновлення автомобільного пункту пропуску «Гоптівка». 

Про це «У.К.»  повідомили у прес-службі Харківської міськради.
 

Місто виділило 100 млн 17 тис. грн. З них:

-  68,1 млн грн - на будівництво і ремонт доріг, реконструкцію трамвайних і тролейбусних ліній;

- 8,6 млн грн - на медичне обладнання для лікарень та капітальний ремонт Харківської міської лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги ім. проф. О. І. Мещанінова;

- 14,5 млн грн - на комплексну реконструкцію Центрального парку культури і відпочинку ім. Горького;

- 5, 2 млн грн - на освітлення міста.

Решту грошей з міського бюджету витратили на створення інформаційних центрів для туристів, розробку туристичних схем, карт, придбання автомобілів і меблів для екскурсійних центрів тощо.

Обласний бюджет частково профінансував реконструкцію стадіону «Металіст», будівництво та ремонт доріг, реконструкцію парку ім. Горького. На це було виділено 44,1 млн грн.

Також у підготовку до чемпіонату 112,6 млн грн вклали приватні інвестори. Ці кошти пішли на реконструкцію стадіону, будівництво спортивної бази «Сонячний», розробку проекту і будівництво аеродромно-диспетчерської вежі аеропорту, реконструкцію ремонтно-екіпірувального депо Південної залізниці, будівництво готелів, ліній електропередач, створення медіа-центру для роботи журналістів.

 
Коментарі (0)