ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаВлада Кременчуга на словах готується до зими

Влада Кременчуга на словах готується до зими

Управителі житлом отримали завдання своєчасно підготувати до здачі елеваторні вузли, виконати теплоізоляцію труб, відремонтувати двері та вікна у під’їздах, підготувати паспорти на кожен об’єкт житлового фонду.

Сьогодні, 10 травня, у міськвиконкомі віце-мер Валерій Медведовський провів штаб з підготовки міста до опалювального сезону.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Кременчуцької міськради.

Валерій Медведовський поставив завдання всім присутнім цього року під час підготовки міста до подачі теплоносія врахувати всі недоліки, що у період підготовки до опалювального сезону були допущені минулого року. Він звернув увагу теплопостачальників на тому, що ремонти на теплових мережах необхідно проводити відповідно до складених графіків. Управителі житлом отримали завдання своєчасно підготувати до здачі елеваторні вузли, виконати теплоізоляцію труб, відремонтувати двері та вікна у під’їздах, підготувати паспорти на кожен об’єкт житлового фонду, тощо.

Крім того, на нараді зупинилися на труднощах, що виникли на початку підготовки міста до нового опалювального сезону. Представники Кременчуцької філії ПАТ «Полтаваобленерго» та Кременчуцької ТЕЦ відмітили, що на даному етапі вимушені відступити від затверджених графіків, через відсутність обладнання та матеріалів, необхідних для проведення запланованих ремонтів. Тому роботи, які наразі мають бути виконаними, через вищезазначені причини перенесені на інший час.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)