ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаВлада Одещини повернула тепло в інтернати

Влада Одещини повернула тепло в інтернати

На даний час температура в приміщеннях таких спеціалізованих закладів знаходиться в межах норми та в середньому складає для класних та жилих кімнат 21-25 градусів тепла.

Ситуація з опалюванням інтернатів в Одесі та Одеській області у зимовий період 2011-2012 років стабільна – проблем з опалюванням приміщень таких спеціалізованих установ ані в Одесі, ані в Одеській області не існує.

Про це «У.К.» повідомили  у прес-службі Одеської ОДА.

На даний час всі інтернати Одеси та Одеської області повністю забезпечені вугіллям. Крім того, у жодній з таких установ не має заборгованостей по сплаті за газ. Жодного випадку перебоїв з опалюванням тут також не було зафіксовано.

«Обласна влада вчасно потурбувалася про те, щоб жителі інтернатів Одеської області в період аномальних морозів не відчули на собі негативних наслідків холодів», - зазначив правозахисник Максим Мєлєцкій.

На даний час температура в приміщеннях таких спеціалізованих закладів знаходиться в межах норми та в середньому складає для класних та жилих кімнат 21-25 градусів тепла. У коридорах інтернатів області середня температура складає близько 18 градусів тепла, що також відповідає нормативним показникам.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)