ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняВлада закликає регіони ретельніше економити газ

Влада закликає регіони ретельніше економити газ

Мінрегіон закликає області дотримуватись лімітів споживання газу. У Міністерстві також планують переглянути споживчі норми для їх подальшого коригування.

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства наголошує на необхідності дотримання регіонами лімітів споживання природного газу. Про це «Україні Комунальній» повідомляє прес-служба Мінрегіону.

«Виділені кожній області ліміти визначалися з урахуванням скорочення споживання природного газу на 30% теплогенеруючими підприємствами, і кожна область брала на себе відповідальність забезпечити це питання. Скорочення споживання газу та проходження опалювального періоду в рамках затверджених урядом обсягів природного газу для кожної області є запорукою сталого забезпечення споживачів теплом», - сказав перший заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимир Кістіон.

Посадовець також наголосив на необхідності перегляду і коригування лімітів споживання газу теплопостачальними підприємствами.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Росія неспроможна добудувати «Південний потік», тому більше не повертатиметься до його реалізації. Таке рішення РФ прийняла через відсутність дозволу на будівництво газопроводу від Болгарії та принципову позицію Євросоюзу.

 
Коментарі (0)