ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2024-2025Влада запевняє у подачі опалення всім споживачам країни

Влада запевняє у подачі опалення всім споживачам країни

Мінрегіон заявляє, що опалення подається на 100% всім будинках і об’єктам соціальної інфраструктури у всіх регіонах. Проблеми з подачею тепла зафіксовано лише у кількох будинках у Донецькій області
Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства запевняє, що всі системи життєзабезпечення в країні в опалювальний період працюють на відмінно. Про це сказав заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Едуард Кругляк перед засіданням Міжвідомчого оперативного штабу Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, передає прес-служба відомства.
 
«Позитивна новина — ми дуже впевнено пройшли період значного пониження температури по країні, і всі системи житлово-комунального сектору спрацювали на відмінно. Єдина серйозна позаштатна ситуація виникла хіба що у Генічеську, втім її передумови були більше політичними», — зауважив Едуард Кругляк.
 
За словами словами, опалення підключено на 100% у житлових будинках, лікарнях, дитячих садах та школах по всій Україні, за виключенням декількох житлових будинків та об’єктів соціальної сфери в Донецькій області.
 
«У зв’язку із ускладненням погодних умов по Україні приведені до повної готовності аварійні бригади на випадок можливих аварій на об’єктах водо-, та теплопостачання», — наголосив посадовець.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, мешканці столиці мерзнуть у квартирах. З приходом морозів температура у помешканнях не піднімається вище +15. У КМДА заявили, що працюють над вирішенням цього питання.
 
Коментарі (0)