ГоловнаНовини ЖКГЖитло«Власний дім» вилився кримчанам у 4,4 млн грн

«Власний дім» вилився кримчанам у 4,4 млн грн

У Криму в 2012 році в рамках реалізації програми «Власний дім» з громадянами, які проживають у сільській місцевості автономії, укладено 167 кредитних договорів на загальну суму понад 4,4 млн грн.

Так, 147 кредитів надано для газифікації сільських садиб, 16 - для купівлі житла, 2 - для нового будівництва і по одному - для реконструкції житла і купівлі будматеріалів.

Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Ради Міністрів АР Крим.

З них 105 кредитних договорів укладено в Кіровському районі, 20 договорів - у Сакському районі, 19 договорів - у Червоногвардійському районі. Крім того, 19 договорів укладено з жителями сіл Сімферопольського району, 3 договору - з жителями Нижньогірського району і 1 договір укладено у Радянському районі.

Нагадаємо, бюджетною програмою державного пільгового кредитування індивідуальних сільських забудовників «Власний дім» передбачено надання сільським жителям пільгових (під 3% річних, а для багатодітних сімей - під 0%) довгострокових (на термін до 20 років, а молодим сім'ям - до 30 років) кредитів для будівництва, добудови, реконструкції, купівлі, а також газифікації житла на селі.

 
Коментарі (0)