ГоловнаНовини ЖКГТранспортВлітку в Києві буде запущений рух автомобілів Подільським мостом

Влітку в Києві буде запущений рух автомобілів Подільським мостом

За словами Кличка, міська влада дозволить рух приватного автомобільного транспорту Подільським мостовим переходом після завершення будівництва доріг від Русанівських садів до вулиці Вершигори

 

Цього літа буде запущено рух автомобілів Подільським мостом та почнеться ремонт мосту Метро, заявив у коментарі Економічній правді мер Києва та голова Київської міської державної адміністрації Віталій Кличко.

За словами Кличка, міська влада дозволить рух приватного автомобільного транспорту Подільським мостовим переходом після завершення будівництва доріг від Русанівських садів до вулиці Вершигори та проспекту Шухевича. Це дозволить частково перекрити на ремонт дорожню частину мосту Метро.

У матеріалі зазначається, що на Русанівських садах поряд зі станцією міської електрички Троєщина-2 підрядник робіт група компаній Автострада зводить тунель під насипом залізниці. Він сполучить з'їзд з Подільського мостового переходу з новою дорогою під розворотним кільцем Троєщинського швидкісного трамваю. Проїзд до тунелю здійснюватиметься з проспекту Романа Шухевича, а з'їзд з тунелю — у напрямку вулиці Петра Вершигори.

За попередніми даними, щоб потрапити на Подільський міст, мешканцям Вигурівщини та Троєщини доведеться робити розворот біля ТРЦ Sky Mall, сказано у статті.

Схема заїзду та виїзду з Подільського мостового переходу / Інфографіка: Скріншот відео ANTONIO PRODUCTION via YouTube

Також повідомляється, що міська влада планує почати ремонт дорожніх автопроїздів мосту Метро влітку, але голова департаменту транспортної інфраструктури Руслан Кандибор пообіцяв, що рух мостом для приватних автомобілів перекриватися не буде.

«Для естакади метро загрози немає, є проблеми з автопроїздами. Будемо підсилювати міст знизу. Під час робіт звужуватимемо смуги, перекидатимемо рух з однієї сторони на іншу, але перекривати повністю не будемо», — заявив Кандибор.

 

 

 

 
Коментарі (0)