ГоловнаНовини ЖКГТранспортВінниці обіцяють «нові» дороги

Вінниці обіцяють «нові» дороги

Вінницькі вулиці чекають на капремонт дорожнього покриття. Міська влада виділила кілька десятків мільйонів гривень на реконструкцію доріг.

У Вінниці заплановано провести капітальний ремонт дорожнього покриття на десяти міських вулицях. На реалізацію проектів з реконструкції та ремонту доріг у міському бюджеті передбачено 22 млн грн.. Про це повідомили у прес-службі Вінницької міської ради.

«Серед запланованих об’єктів – дороги на ділянці вулиці Максимовича (від Хмельницького шосе до повороту на КП «Вінницязеленбуд») загальною протяжністю біля 1 км та площею 11200 кв. м, вулиця К.Маркса (від перехрестя з Фурманова до Ватутіна) протяжністю 900 м та площею 11900 кв. м. В менших об’ємах також будуть заасфальтовані ділянки вулиць Кропивницького, Інтернаціональна, П.Морозова, Складська, Громова, Стеценка, Зелена та Ватутіна», - повідомили у міськраді.

Крім цього, планується провести реконструкцію дороги загальною площею 2,3 тис. кв. м на вул. Шевченка – від перехрестя з вул. Костянтиновича в бік Хмельницького шосе.

«Найближчим часом заасфальтують тротуар по Центральному мосту, завершать окремі елементи по вулицях Медвєдєва, Писарєва, Стельмаха», - наголошується в повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, на дорогу сполученням Львів – Івано-Франківськ через Бібрку буде виділено 550 мільйонів гривень. Загалом на ремонт дорожнього покриття на західній частині України зосереджено 700 млн грн.

 
Коментарі (0)