ГоловнаНовини ЖКГТранспортВінничан забезпечать «безкоштовним» транспортом у поминальну неділю

Вінничан забезпечать «безкоштовним» транспортом у поминальну неділю

У Вінниці у поминальну неділю курсуватимуть кілька десятків «безкоштовних» автобусів, які здійснюватимуть маршрути до міського кладовища. Приватні автомобілі зможуть під’їхати до місць захоронень лише через об’їзну дорогу.

У Вінниці у поминальну неділю, 19 квітня у місті будуть курсувати 40 автобусів. Транспорт курсуватиме до міського кладовища поблизу села Лука-Мелешківська, а проїзд у ньому буде безкоштовним. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Вінницької міської ради.

«Цього дня з 7:30  до 16:30 від площі Перемоги до кладовища в напрямку Тиврівського шосе курсуватимуть автобуси великої та середньої місткості», - зазначається у повідомленні.

Зокрема, із 40 автобусів 25 будуть великої місткості, 15 – середньої. Загалом транспорт здійснить близько 1 тис. рейсів.

Дістатися до кладовища власним авто вінничани зможуть через об’їзну дорогу з Немирівського шосе.

«У поминальну неділю на час експресних перевезень рух приватного транспорту по вулицях 50-річчя Перемоги, Д. Нечая, Тиврівському шосе (від проспекту Коцюбинського до перехрестя Тиврівського шосе з об’їзною дорогою) буде обмежено», - зазначають у міськраді.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Києві на час поминальних днів призначать спеціальні додаткові автобуси, які будуть курсувати до основних міських кладовищ. Крім цього, поповняться рухомим складом і вже існуючі маршрути.

 
Коментарі (0)