ГоловнаНовини ЖКГТранспортВінничанам представили нову трамвайну колію

Вінничанам представили нову трамвайну колію

У Вінниці відкрили нову трамвайну колію. Так, кілька трамваїв змінили свої маршрути, що покращило транспортне сполучення одного із мікрорайонів міста.

У Вінниці сьогодні відкрили новозбудовану трамвайну колію, яка з’єднує вул. Келецьку та Хмельницьке шосе. Про це повідомляє прес-служба Вінницької міської ради.

Цей проект коштував місту понад 80 млн грн. На ці кошти побудували 2 км трамвайної колії, тягові підстанції, дорогу, тротуари та ін. Також, нова трамвайна колія покращила транспортне сполучення мікрорайону Вишенька.

Зауважимо, що у зв'язку з цим, у місті змінено два трамвайних маршрути №6 та № 2.

«Відпер трамвай №6 буде рухатися до Західного автовокзалу, а трамвай №2 курсуватиме по колу, сполучаючи вулиці Келецьку», - зазначається у повідомленні.

Крім цього, влада міста надіється, що трамвайна колія стане першим кроком у розбудові кількох мікрорайонів.

«Нова колія дасть великий поштовх для розвитку цієї території – 9-го і 10-го мікрорайонів міста, а також мікрорайону, який знаходиться за Барським шосе. Ми очікуємо, що найближчим часом тут буде жити біля 60 тисяч людей, - зазначав в. о. міського голови Сергій Моргунов.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Харкові 17 грудня знеструмили кілька ліній міського електротранспорту. Такі міри у місті застосовують задля економії електроенергії.

 
Коментарі (0)