ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Вінничани поступово починають отримувати теплоносій у свої домівки

Вінничани поступово починають отримувати теплоносій у свої домівки

КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» відповідно до Рішення Виконавчого комітету Вінницької міської розпочало подачу теплоносія для населення, закладів освіти, соціального захисту, культурного призначення та інших споживачів згідно з письмовими заявками
Так, сьогодні, 16 жовтня, КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» відповідно до Рішення Виконавчого комітету Вінницької міської розпочало подачу теплоносія для населення, закладів освіти, соціального захисту, культурного призначення та інших споживачів згідно письмових заявок отриманих від їх керівників, про це повідомила пресслужба підприємства, пише "Україна Комунальна".
 
Трохи раніше, з 10 жовтня підприємство почало подачу тепла в заклади охорони здоров’я, згідно з письмовими заявками їх керівників. 
 
Надання послуги з постачання теплової енергії на будинки буде відбуватись поступово. 
 
Нагадаємо, КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» забезпечує теплом 1215 будинків житлового фонду м. Вінниці  та 108 бюджетних закладів соціальної сфери. Серед них: 53 дошкільних навчальних закладів, 38 загальноосвітніх закладів, 14 закладів охорони здоров’я, 1 навчально-виховний комплекс освіти ОДА та 2 заклади позашкільної освіти.
 

Тепловики забезпечують надання послуг з постачання теплової енергії та з постачання гарячої води у відповідній кількості та якості, що встановлено нормативами, до зовнішньої поверхні стіни будівлі, а вже за розподіл та якість послуг у будинку, відповідає управитель будинку (управляючі компанії, ЖЕО, ОСББ), відповідно до укладених договорів з мешканцями. 

 
Коментарі (0)