ГоловнаНовини ЖКГТранспортВінницькі комунальники оголосили війну автомобілям

Вінницькі комунальники оголосили війну автомобілям

У Вінниці за минулі два дні працівники ДАІ прибрали з вулиць 170 авто, аби дорожні служби змогли завершити очистку доріг

Коммунальні служби та працівники ЖЕКів у зв’язку із штормовим попередженням максимально прискорили прибирання вулиць від наслідків минулих снігопадів.

Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Вінницької міської ради.

Починаючи з 13 грудня працівники міського відділу ДАІ не давали можливості автовласникам паркуватись вздовж тротуарів на основних магістралях міста. Крім того, лише протягом доби вони прибрали з вулиць більше 170 автівок, які по кілька днів стояли обабіч бордюрів.

«Власники автомобілів, які продовжують ігнорувати прохання не залишати машини обабіч доріг, ризикують визволяти свій транспорт зі штрафмайданчика після того, як сплатять штраф», - йдеться у повідомленні прес-служби мерії міста.

Зокрема міською комісією з надзвичайних ситуацій прийнято рішення про евакуацію автомобілів, які залишились припаркованми на вулицях у нічний час доби. Автомобілі евакуйовуватимуть на майданчик для тимчасового утримання, а їх власників працівники ДАІ притягуватимуть до адміністративної відповідальності.

У четвер та п'ятницю, комунальні служби очистили всі основні дороги, 125 пішохідних переходів, 145 зупинок громадського транспорту. На прибудинкових територіях працівниками ЖЕКів було розчищено пішохідні доріжки та тротуари.

На даху будинку по вулиці Архітектора Артинова, який не витримав ваги снігу, закінчується демонтаж старої покрівлі і розпочато виготовлення нових конструкцій для відновлення покрівлі.

Також у місті проводилась робота і з підприємцями по підтриманню ними належного санітарного стану біля їх об’єктів. Працівники міської інспекції з благоустрою вже встигли навідатись до кількох сотень закладів. В результаті – надано 345 приписів на приведення до ладу територій, прилеглих до об’єктів, та ліквідації бурульок.

 
Коментарі (0)