ГоловнаНовини ЖКГТранспортВінницькі трамваї тимчасово припинять рух

Вінницькі трамваї тимчасово припинять рух

У Вінниці на декілька днів буде призупинено рух кількох трамвайних маршрутів. Заборона руху викликана проведенням робіт по під’єднанню нової трамвайної гілки до існуючої колії та контактної мережі.

У Вінниці з 19:00 2 листопада до 6:30 3 листопада буде призупинено рух деяких трамваїв. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Вінницької міської ради.

Як зазначається, заборона стосуватиметься трамваїв, які рухаються за маршрутами №1,2,5,6 від площі Гагаріна до кінцевої зупинки «Електромережа» та від площі Гагаріна по вул. Келецька до кінцевої зупинки «Барське шосе».

«Роботу трамваїв буде зупинено через проведення робіт по під’єднанню нової трамвайної гілки до існуючої колії та контактної мережі в районі ринку «Урожай», - інформують у міськраді.

Примітно, перевезення пасажирів в цей час буде здійснюватися тролейбусами до кінцевої зупинки «Вишенька» та додатковими тролейбусами і автобусами по вул. Пирогова за маршрутом: від зуп. «З. Космодем’янської» до зуп. «Електромережа».

Нагадаємо, у львівському електротранспорті можна буде розрахуватися за проїзд за допомогою банківської карти. Для оплати вартості квитка достатньо буде піднести карту до терміналу, який встановлять на поручнях на 2 лініях трамваю.

 
Коментарі (0)