ГоловнаНовини ЖКГАльтернативна енергетикаВінницька область переведе на альтернативне паливо ще 47 котелень

Вінницька область переведе на альтернативне паливо ще 47 котелень

У першому кварталі 2016 року в Вінницькій області вже заваршени роботи по переведенню 15 котелень на альтернативні види палива на суму 10 млн грн, на черзі - ще 37

Вінниччина активно займається переводом бюджетної сфери на альтернативне паливо. У поточному році заплановано робіт на 36 млн грн, на які буде здійснено переведення 47 котелень на альтернативу види палива. Роботи повинні бути завершені до початку нового опалювального сезону, тобто до IV кварталу 2016 року ", - зазначає голова Вінницької обласної державної адміністрації Валерій Коровій.

"У цьому році ми плануємо перевести на альтернативу 47 котелень бюджетних установ. Роботи обійдуться в 36,5 млн грн. Однак, це дасть можливість заощадити 2 млн кубічних метрів природного газу на рік. У I кварталі вже завершені роботи по переведенню 15 котелень на альтернативні види палива на суму 10 млн грн. Плануємо протягом II і III кварталів переводити на альтернативні види палива по 16 котелень, які зараз працюють на газу.

Голова Вінницької ОДА зазначив, що на початок 2016 року - 369 котелень переведено на альтернативне паливо, в тому числі в 2015 році - 75. Щорічна економія споживання природного газу досягає 7 млн ​​кубічних метрів.

В цілому в області 948 одиниць котелень, з них 253 на газ, 302 - на традиційному твердому паливі (вугілля), 369 - на альтернативі (солома, деревина, брикети), 24 - на електроенергії.

 

 
Коментарі (0)