ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГВінницький водоканал планує підняти тариф на холодну воду

Вінницький водоканал планує підняти тариф на холодну воду

Комунальне підприємство «Вінницяоблводоканал» знову планує підняти тарифи на послуги холодного водопостачання та водовідведення.
Комунальне підприємство «Вінницяоблводоканал» знову планує підняти тарифи на послуги холодного водопостачання та водовідведення. 
 
Про це повідомила прес-служба підприємтсва.
 
Таке рішення було погоджено на засіданні Національної комісії, яка здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.
 
Запропоновані нові тарифи:
 
Централізоване водопостачання - 7,83 грн. за 1 куб. м (без податку на додану вартість). Діючий тариф - 6,95 грн. за 1 куб. м (без податку на додану вартість).
 
Централізоване водовідведення - – 4,75 грн. за 1 куб. м (без податку на додану вартість). Діючий тариф - 4,30 грн. за 1 куб. м (без податку на додану вартість).
 
Послуга з централізованого постачання холодної води (з використанням внутрішньобудинкових систем) - 8,06 грн. за 1 куб. м (без податку на додану вартість). Діючий тариф - 7,16 грн. за 1 куб. м (без податку на додану вартість).
 

Послуга з централізованого водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) - – 4,89 грн. за 1 куб. м (без податку на додану вартість). Діючий тариф - 4,43 грн. за 1 куб. м (без податку на додану вартість). 

 
Коментарі (0)