ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїВода провалила асфальт у центрі Києва

Вода провалила асфальт у центрі Києва

У Києві продовжує провалюватися асфальт. На цей раз під землю пішло дорожнє покриття на бульварі Тараса Шевченка біля станції метро «Університет» у центрі столиці. Там відбувся витік охолодженої тепломережевої води.

На бульв. Тараса Шевченка, 36, що біля станції метро «Університет» у Києва, внаслідок проведення гідравлічних випробувань провалився асфальт. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Київенерго».

Наразі комунальники ліквідовують пошкодження. «У зв’язку із пошкодженням магістрального трубопроводу діаметром 400 мм відбувся витік охолодженої тепломережевої води і стався провал асфальту на проїзній частині», – йдеться в повідмоленні.
 
 
В результаті пориву ніхто не постраждав, майно, зокрема автомобілі, не зазнали пошкоджень. Наразі, рух транспорту повністю обмежено в напрямі пл. Перемоги.
 
 
«Пошкодження тепломагістралі трапилося 25 червня 2014 року о 10:10 у зв’язку із високим рівнем зношеності труб. Пошкодження локалізовано одразу», – підсумували комунальники.
 
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», 26 травня у районі Центрального універсального магазину (ЦУМ), що у центрі Києві, провалився асфальт.
 
 
Фото: Олександр Гаврилюк, "У.К."
 
Коментарі (0)