ГоловнаНовини ЖКГТранспортВодіям у Харкові доведеться оминати одне з перехресть

Водіям у Харкові доведеться оминати одне з перехресть

Впродовж півтора місяця у Харкові рух транспорту на перехресті вул. Культури - вул. Трінклера буде заборонено. Заходи зумовлені реконструкцією трамвайної колії, контактної мережі, тощо.

Відзавтра у Харкові для руху транспорту закриється перехрестя вул. Культури - вул. Трінклера. Про це повідомляє прес-служба Харківської міської ради.

«Рух транспорту через перехрестя вул. Культури - вул. Трінклера буде заборонено з 7:00 27 жовтня до 23:00 15 грудня» - йдеться в повідомленні.

При цьому зауважується, що заходи пов'язані з реконструкцією трамвайної колії, контактної мережі і зливової каналізації в цьому районі.

«Під'їзд транспорту до житлових і адміністративних будівель, розташованих по вул. Трінклера - на ділянці від вул. Данилевського до вул. Культури, по вул. Культури - на ділянці від вул. Галана до вул. Трінклера і на ділянці від вул. Сумської до вул. Трінклера буде забезпечений» - додається у повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні у Харкові через капітальний ремонт проїжджої частини пр. 50-річчя СРСР трамваї №19 та 35 курсують за зміненими маршрутами.

№19: ст. «602м/р» - пр. 50-річчя ВЛКСМ - пр. 50-річчя СРСР - пр. Московський - ст. м. «Московський проспект»;

№35: ст. «Північна Салтівка» - вул. Гвардійців Широнінців - пр. 50-річчя ВЛКСМ - пр. 50-річчя СРСР - пр. Московський - ст. м. «Московський проспект». 

 
Коментарі (0)