ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГВолинь отримає 151 млн на дороги до шкіл, храмів та цвинтарів

Волинь отримає 151 млн на дороги до шкіл, храмів та цвинтарів

Керівники районів у найкоротший термін мають розробити та подати в профільне управління області концепцію будівництва доріг, в якій вказати пріоритетність щодо будівництва та кошторис

У 2012 році Волині із Держбюджету передбачено 151 млн грн на ремонт  доріг різного значення. З них 79 млн грн спрямують на будівництво доріг державного значення, 51 млн грн буде виділено бюджетам сільрад,  ще 31 млн грн – акумулюється в обласному бюджеті.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Волинської ОДА.

Голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук на нараді з цього приводу відзначив, що у районах насамперед ремонтуватимуться ті дороги, які ведуть до шкіл, ФАПів, амбулаторій, храмів та цвинтарів.  Керівники районів у найкоротший термін мають розробити та подати в профільне управління області концепцію будівництва доріг, в якій вказати пріоритетність щодо будівництва та кошторис.

Крім цього, у контексті розвитку інфраструктури профільні служби  районів зобов’язані  до пасхальних свят прибрати придорожні території доріг.  Наголошувалось також на активізації  роботи зі встановлення критих зупинок на дорогах області.

«У цьому році грошовий ресурс держави на розбудову доріг Волині значно більший. Маємо розробити чітку стратегію ремонту автошляхів та вирахувати його вартість до копійки. Роботи розпочнемо там, де стан доріг найгірший», - наголосив Борис Клімчук.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)