ГоловнаНовини ЖКГТранспортВолинські дороги стають «недоступними» для вантажівок

Волинські дороги стають «недоступними» для вантажівок

Через пошкодження дорожнього покриття на Волині обмежили рух вантажного транспорту. Від сьогодні вантажівки оминатимуть дорогу місцевого значення Іваничі-Бубнів.

Від сьогодні на Волині вступає в дію обмеження руху вантажного транспорту дорогою місцевого значення Іваничі-Бубнів. Про це повідомляє прес-служба Мінінфраструктури.

«З 22 вересня у зв’язку із втратою несучої спроможності покриття, значну ямковість та колійність, вводиться обмеження руху вантажного автотранспорту загальною масою більше 15 тонн обласною автомобільною дорогою місцевого значення О-030319 Іваничі – Бубнів у Волинській області» - йдеться у повідомленні.

При цьому у відомстві запевняють, на місцях вже встановлено відповідні дорожні знаки та панно.

Рух великовагового транспорту здійснюватиметься через с. Павлівка Іваничівського району автомобільними дорогами Т-03-02 Піща - Шацьк - Любомль - Володимир-Волинський - Павлівка - Горохів - Берестечко - Козин - / М-06/ та Т-03-05 Нововолинськ - Іваничі - Павлівка – Локачі.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, впродовж трьох місяців обмеження руху вантажного транспорту діятиме і на Львівщині. Зокрема, на ділянці дороги Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква.

 
Коментарі (0)