ГоловнаНовини ЖКГТранспортВпровадження єдиного квитка відкладається через корупцію

Впровадження єдиного квитка відкладається через корупцію

В Україні зсуваються терміни введення єдиного квитка на всі види транспорту через корупцію і транспортної мафії.

В Україні зсуваються терміни введення єдиного квитка на всі види транспорту через корупцію і транспортної мафії.

Про це в коментарі ГолосUA повідомив експерт з питань транспорту В'ячеслав Коновалов.

«Міністр інфраструктури Омелян заявляв, що у нас в 2018 році з'явиться єдиний квиток. Тепер його впровадження вже перенесли на 20-30 рік, так як міністр зрозумів, що не зможе домовитися з перевізниками через існуючі корупційних схем», - сказав В. Коновалов.

За його словами, транспортна мафія не зацікавлена ​​у запровадженні єдиного квитка.

«Єдиний квиток потрібен, так як це зручно, і він давно працює у всіх розбитих країнах. В Україні він не запрацює, так як більшість представників транспортної мафії, в ньому не зацікавлена», - резюмував В. Колновалов.

Нагадаємо, в Україні мають намір запровадити цифрову інфраструктуру, безпілотні автомобілі, транспортні коридори і єдину транспортно-інфраструктурну мережу з Європейським Союзом.

Це передбачено проектом Національної транспортної стратегії на період до 2030 року "Drive Ukraine 2030", затвердженої Кабміном на засіданні 30 травня 2018 року.

Міністр інфраструктури Володимир Омелян зазначив, що ця стратегія є програмним документом, що визначає розвиток транспортної та інфраструктурної галузей на найближчі 12 років.

Остаточний текст документа поки не оприлюднений, але відомо, що в його рамках передбачено впровадження єдиного квитка для всіх видів транспорту.

Інформація, яку обговорювали, вражає фантастичними горизонтами і сумами. Заплановано будівництво 10 автобанів, відповідної інфраструктури для транспортних перевезень та двох заводів з виробництва електрокарів.

 

 
Коментарі (0)