ГоловнаНовини ЖКГЄвростадіон у Львові готовий на 73%

Євростадіон у Львові готовий на 73%

28 липня Віце-прем'єр-міністр України – міністр інфраструктури України Борис Колесніков, перебуваючи з робочою поїздкою у Львові, провів підсумкову нараду в приміщенні будівництва стадіону.Про це ІА «Україна Комунальна» повідомили у прес-службі Львівської ОДА.У нараді взяли участь заступник голови Л

28 липня Віце-прем'єр-міністр України – міністр інфраструктури України Борис Колесніков, перебуваючи з робочою поїздкою у Львові, провів підсумкову нараду в приміщенні будівництва стадіону.

Про це ІА «Україна Комунальна» повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

У нараді взяли участь заступник голови Львівської облдержадміністрації Володимир Губицький, міський голова Львова Андрій Садовий, директор турніру Євро-2012 в Україні Маркіян Лубківський, гендиректор Державного підприємства «Західінфрапроект» Володимир Шадрін та інші.

В.Шадрін повідомив, що загальне виконання робіт з будівництва стадіону становить 73%. Також він зазначив, що практично завершені бетонні роботи. «Профінансовано близько 80% від загальної суми, цього року – понад 1 млрд грн. У першій декаді серпня розпочнеться монтаж системи опалення футбольного поля, після чого ми приступимо до облаштування дренажної системи та газону. Усі роботи проводяться згідно з графіком», - зазначив він.

Також були розглянуті питання облаштування прилеглої до стадіону території, під'їзних та пішохідних шляхів, озеленення.

«Ми зберемо нараду і вирішимо всі проблемні питання, що стосуються облаштування підходів до стадіону», - наголосив Б.Колесніков.

 
Коментарі (0)