ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаВсі атомні електростанції України продовжують стабільно виробляти електричну енергію

Всі атомні електростанції України продовжують стабільно виробляти електричну енергію

Всі чотири діючі атомні електростанції України продовжують стабільно виробляти електричну енергію. Їхня сумарна поточна потужність забезпечує необхідні обсяги електроенергії для потреб країни.
Станом на 23 березня всі чотири діючі атомні електростанції України продовжують стабільно виробляти електричну енергію. Їхня сумарна поточна потужність забезпечує необхідні обсяги електроенергії для потреб країни. Про це повідомляє НАЕК "Енергоатом".   
 
Усі 6 енергоблоків Запорізької АЕС обслуговуються українським персоналом, зміни мають можливість ротації. Формально окупанти не втручаються в роботу АЕС, проте всі технічні рішення персонал змушений узгоджувати з командиром загарбників. Весь персонал після прибуття на станцію ретельно перевіряється озброєними терористами. В результаті ядерна та радіаційна безпека – під загрозою», - повідомляє НАЕК.   
 
У місті стало набагато більше військових, у тому числі й «поліцейських», щоб придушити мирні збори енергодарців. Майже на всіх адмінбудинках зняли прапори України, а окупанти використовують засоби інформаційно-психологічного тиску, намагаються проводити агітаційну роботу серед населення, щоб схилити його на свій бік, і городяни посилають загарбників за російським військовим кораблем.   
 

Через фактичну блокаду Енергодару продовжуються проблеми з пальним, постачанням продуктів харчування та ліками першої необхідності. Вже четверту добу окупанти утримують викраденого першого заступника міського голови Івана Самойдюка, який координував усі гуманітарні вантажі до міста та не погодився на співпрацю з ворогом. 

 
Коментарі (0)