ГоловнаПослугиФінансування ЖКГУ Києві перекриють рух транспорту на проспекті Перемоги

У Києві перекриють рух транспорту на проспекті Перемоги

У Києві на два дні перекриють рух транспорту на проспекті Перемоги. Це пов’язано із виходом з ладу та необхідністю заміни газових засувок. У КМДА надали схему об’їзду автомобілів.

У столиці буде повністю перекрито авторух по пр. Перемоги біля Шулявського шляхопроводу (у напрямку площі Перемоги). Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

«Рішення сьогодні було прийнято Постійною комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Це пов’язано із виходом з ладу та необхідністю заміни газових засувок», – йдеться в повідомленні.
 
Крім того, з 16:00 18 вересня до 18:00 20 вересня будуть відключені тролейбусні лінії від електроживлення (маршрут №5 і №7). Також заплановане припинення подачі газу підприємствам і організаціям, які попадають у зону проведення аварійних робіт.
 
На час проведення робіт буде забезпечено цілодобове чергування представників інженерних служб біля газових колодязів на пр. Перемоги, а також цілодобове чергування пожежного автомобіля та взводу «Київської служби порятунку».
 
Наразі розробляється тимчасова схема руху, встановлюються необхідні дорожні знаки та знаки маршрутного орієнтування на ділянці від вул. Гарматної до вул. Янгеля.
 
Натисність для збільшення 
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у Київраді спростували поширену раніше інформацію про перерахунок тарифів за надані житлово-комунальні послуги в період з 1 грудня 2006 по 1 січня 2011 років.

 

 
 
Коментарі (0)