ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняВітренко звільнився з Нафтогазу

Вітренко звільнився з Нафтогазу

У четвер, 16 липня, ексдіректор з розвитку бізнесу і виконавчий директор НАК Нафтогаз України Юрій Вітренко завершив роботу в компанії

У четвер, 16 липня, ексдіректор з розвитку бізнесу і виконавчий директор НАК Нафтогаз України Юрій Вітренко завершив роботу в компанії.

«Друзі, сьогодні мій останній день роботи в Нафтогазі України. Залишаючи в Нафтогазі великі напрацювання (і гроші від Газпрому - напрямок, за яке я відповідав), хочу побажати керівництву компанії і держави досить компетентності та порядності використовувати їх на благо громадян України », - написав Вітренко на своїй сторінці в Facebook.

Він заявив, що всі роки роботи в компанії «робив усе, щоб захищати нашу з вами гідність і відстоювати нашу енергетичну незалежність».

Нагадаємо, нові санкції США проти будівництва «Північного потоку-2» НАК «Нафтогаз» назвав підтримкою безпеки України та Європи.

На офіційному акаунті «Нафтогазу» в Twitter було опубліковано заяву, в якому українська компанія заявляє про намір і далі продовжувати тісну співпрацю з США і Європою по частині запобігання завершення проекту NordStream2.

 

 
Коментарі (0)