ГоловнаНовини ЖКГТранспортВулиці Харкова частково закриють для транспорту на декілька днів

Вулиці Харкова частково закриють для транспорту на декілька днів

Проспект у Харкові з завтрашнього дня чекають часткові обмеження руху транспорту. Заборона на проїзд триватиме 4 дні та діятиме лише на одній із смуг.

У Харкові з 9:30 завтрашнього дня введуть обмеження руху транспорту Московським проспектом. Втім незручності часткові – авторух буде обмежено однією смугою.Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

Згідно з повідомленням заборона на проїзд триватиме до 5 грудня та зумовлена проведенням поточного ремонту шляхопроводу на пр. Льва Ландау (раніше - пр. 50-річчя СРСР).

Зокрема, обмеження авторуху стосуються ділянки Московського проспекту в районі пр. Льва Ландау по смузі руху від пр. Маршала Жукова в бік вул. Енергетичної.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше,  прикордонники запустили інтерактивну карту, яка зображує завантаженість пропускних пунктів на українських кордонах. На деяких пунктах також доступна функція перегляду веб-камери. Примітно, інформація про черги та інфографіка оновлюються кожні чотири години. Решту часу користувачі можуть самостійно переглядати камери спостереження на сайті.

 
Коментарі (0)