ГоловнаНовини ЖКГТранспортВулиці Харкова перекриють на кілька днів

Вулиці Харкова перекриють на кілька днів

Харків`ян попереджають про обмеження руху на одній з вулиць міста. Заборона на проїзд внесе корективи і в маршрути кількох міських автобусів, для яких вже розробили нові тимчасові траси курсування.
У Харкові 2,3 та 4 червня з 9:00 год до 16:00 год буде заборонено проїзд транспорту на залізничному переїзді «786 км» перегону «Харків – Мерефа» по вул. Некрасова. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.
 
Обмеження руху на цій ділянці пов'язані з ремонтом залізничної колії в районі ст. «Липовий Гай».
 
Тож, на час перекриття переїзду, міські автобуси будуть курсувати наступним чином:
 
№25, №220е: три одиниці курсуватимуть від Пилипівки до залізничного переїзду і три одиниці - від залізничного переїзду до ст. м. «Холодна Гора»;
 
№232е: дві одиниці ходитимуть від вул. Дзюби до залізничного переїзду і три одиниці - від залізничного переїзду до ст. м. «Метробудівників ім. Ващенка».
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Житомирській області обмежать рух транспорту на кількох автодорогах. Заборона на проїзд тимчасова та зумовлена проведенням необхідних ремонтних робіт на залізничних переїздах. Тож, водіям пропонують скористатися об`їзними шляхами.
 
Коментарі (0)