ГоловнаНовини ЖКГТранспортВулиці Харкова закриють для транспорту до кінця року

Вулиці Харкова закриють для транспорту до кінця року

У Харкові перекриють одну з вулиць міста до кінця року. Зазначається, що обмеження для транспортних засобів вступлять в дію з наступного тижня. У зв’язку з цим буде внесено зміни і в курсування громадського транспорту.

У Харкові з 14 грудня буде обмежено рух транспорту по вул. Конєва. Заборона на проїзд діятиме до 30 грудня. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

Зокрема, обмеження авторуху діятимуть на ділянці від вул. Москалівської до Нетеченської набережної.

У цей час автобуси №112е і №258е курсуватимуть наступним чином: вул. Москалівська - Нетеченська набережна - вул. Конєва і далі за маршрутом.

Також у цей час по вул. Москалівській та вул. Конєва - від вул. Гольдбергівської до вул. Полтавський Шлях - буде заборонений рух трамваїв.

Трамвай №7 змінить маршрут таким чином: Новоселівка - вул. Кривомазова - вул. Москалівська - вул. Гольдбергівська - вул. Греківська - вул. Університетська - пл. Пролетарська- вул. Полтавський Шлях - вул. Конарєва - Південний вокзал.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, У центрі Харкова стався вибух. Він пролунав близько 4-ї ранку неподалік станції метро «Ботанічний сад». За інформацією радника Міністра внутрішніх справ Антона Геращенка, вибухнула - граната. Ніхто не постраждав. Слідчі вже кваліфікували вибух як умисне пошкодження майна.

 
Коментарі (0)