ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГВибираємо подарунок на Новий рік

Вибираємо подарунок на Новий рік

Щоб потішити близьких у новорічні свята, варто вибрати подарунок, який принесе море позитивних емоцій з перших же хвилин

Вибираємо подарунок на Новий рік!

Щоб потішити близьких у новорічні свята, варто вибрати подарунок, який принесе море позитивних емоцій з перших же хвилин. Система караоке для дому – саме те, що треба для створення неповторної святкової атмосфери. Адже вона дозволяє весело зустріти Новий рік у компанії близьких, а потім ще дуже довго буде радувати їх. Дізнатися, скільки коштує якісне караоке та як правильно обрати систему додому, допоможе цей матеріал.

Заощаджуйте час та гроші

На ринку мультимедійного обладнання представлено багато пристроїв для караоке, але більшість з них вдається до крайнощів. Це або бюджетні плеєри з надто скромними можливостями, або повнофункціональні професійні системи за купу грошей. При ціні в кілька тисяч гривень на широкі можливості розраховувати не варто, але і купувати пристрій для бізнесу, який коштує декілька тисяч доларів, теж не слід. Золота середина знаходиться десь між цими крайнощами. Саме тому варто обирати додому систему караоке, яка буде функціональною, але при цьому і не надто дорогою.

Не варто переплачувати за надлишкові можливості та «паперові» характеристики. При виборі караоке звертати увагу слід на так параметри:

  • звукова складова;

  • маса та габарити;

  • входи та виходи;

  • бездротові комунікації.

Звукова складова якісної системи караоке має базуватися на компонентах перевірених виробників, таких як Asahi Kasei, Texas Instruments, Cirrus Logics, ESS. Вони забезпечують чисте звучання навіть у поєднанні зі звичайними домашніми колонками. Для виведення сигналу достатньо інтерфейсу RCA або «джека» 6,3 чи 3,5 мм. Оптичний вихід насправді потрібен, лише якщо потрібно приєднати потужну акустику, що складається з окремого підсилювача і багатьох колонок.

Караоке для дому має бути компактним, тому краще обирати невеликі моделі, що поєднують все в одному корпусі. Зовнішні мікшерні пульти, панелі для керування еквалайзером і тому подібні деталі в домашній системі будуть зайвими. А от наявність Bluetooth (для підключення аксесуарів) та виходу в інтернет точно не завадять.

Зручність та гнучкість

Домашня система караоке, як і будь-який побутовий прилад, першочергово має бути зручною та зрозумілою для використання. Саме тому складні професійні пристрої не є вдалим варіантом. Для простого користувача, який не має звукорежисерських навичок, вони можуть виявитися занадто незрозумілими та складними.

Саме для того, щоб відповідати принципам «увімкнув і користуєшся», система караоке не повинна мати надлишкових функцій, не потрібних у побуті. Незрозумілі перемикачі та регулятори, схожі один на одний роз’єми, складні налаштування – це все є зайвим. Оптимальний варіант – це коли караоке-система додому легко під'єднується та підтримує керування з дистанційного пульту через прості меню на екрані.

EVOBOX – ідеальний подарунок

Караоке для дома EVOBOX

Розглядаючи системи караоке, представлені в українських роздрібних мережах, та зважаючи на вищезгадані критерії, обов’язково варто звернути увагу на EVOBOX від компанії Studio Evolution. Це домашня система, яка поєднує у собі якісну апаратну складову, зручність, простоту та професійні можливості.

Сучасний дизайн

EVOBOX All colors

EVOBOX має компактний корпус з алюмінієвого сплаву, виконаний методом фрезерування на ЧПК з суцільної заготовки. Він має нанесене шляхом анодування покриття одного з кольорів:

  • чорний;

  • золото;

  • срібло;

  • графіт;

  • рубін;

  • океан.

Кольори привабливі, але деякі з них не надто й яскраві, тому EVOBOX гармонійно впишеться у будь-який мультимедійний куточок та дизайн приміщення загалом. Варто лиш обрати правильний колір, щоб система не кидалася в очі і водночас на неї було приємно дивитися.

Якісні комплектуючі

караоке система комплектация

EVOBOX виготовлено з якісних комплектуючих від перевірених виробників. За прийом та обробку звуку відповідають ЦАП та АЦП Asahi Kasei, які забезпечують відмінне відтворення фонограм і голосу. Загальною роботою системи опікується чіпсет, який містить 4-ядерний процесор та графічний процесор, що підтримує відтворення більшості сучасних форматів відео у 4К.

Для роботи системи та зберігання пісень EVOBOX оснащено швидкісним SSD. У базовій комплектації його ємність сягає 120 ГБ, а у розширеній EVOBOX Plus – 960 ГБ, тому місця точно вистачить. Окрім швидкості та об’єму, SSD радує безшумністю (на відміну від жорстких дисків), тому EVOBOX не створює зайвих звуків у процесі роботи.

Простота та зручність

Передня панель EVOBOX не містить нічого зайвого, що б псувало дизайн чи ускладнювало використання. Всі інтерфейси винесено на задню панель, їх там рівно стільки, скільки потрібно для домашнього використання. На борту наявні:

  • роз’єм живлення;

  • HDMI;

  • LAN;

  • 2 порти USB;

  • 2 входи мікрофонів;

  • 2 виходи звуку.

Усе, що потрібно для самостійного підключення, наявно в комплекті, тому приєднати систему до телевізора з колонками і почати нею користуватися можна всього за кілька хвилин.

Гнучке керування

Для керування EVOBOX можна використовувати комплектний бездротовий пульт, який надає доступ до всіх функцій та налаштувань. Якщо його буде недостатньо, на допомогу прийдуть додатки EvoNet та EvoControl. Вони доступні для будь-яких смартфонів та планшетів на Android та iOS і здатні зробити керування системою ще простішим. Власники систем «розумний дім» можуть інтегрувати EVOBOX в домашню екосистему для ще більш гнучкого дистанційного керування. Його забезпечить підтримка RESTful API.

Велетенська фонотека

Однією з головних переваг EVOBOX є доступ до онлайн-каталогу музики, що містить десятки тисяч пісень. З них 2000 вже завантажено до пам’яті базової версії, а ще 100 (на свій розсуд) користувач може завантажити безкоштовно. У версії EVOBOX Plus виробником встановлена майже фонотека з понад 41 тисячею пісень.

Якщо цього буде замало, додатково завжди можна скачати пісні окремо, придбавши їх за фіксованою ціною або у складі пакетних оновлень за підпискою. Компанія Studio Evolution активно співпрацює з правовласниками та студіями, тому оперативно поповнює каталог найновішими хітами у високій якості. Окрім аудіо, в EVOBOX Plus є і оригінальні кліпи у HD, Full HD та 4K, що використовуються у якості заставки для накладення тексту.

Унікальним продуктом Studio Evolution є пісні з ефектом LiveFX. Вони спеціально створюються на студії на основі концертних «мінусів» з накладенням вручну ефектів присутності живої аудиторії. Точний підбір максимально відтворює атмосферу присутності та дозволяє відчути себе на місці зарки кожному виконавцю караоке.

 

Широкі програмні можливості

EVOBOX пропонує користувачам широкі можливості програмного забезпечення, серед яких:

  • запис виступів з можливістю їх збереження та поширення;

  • інтелектуальна система оцінки виконання, яка ретельно аналізує голос;

  • окреме керування налаштуваннями звучання для кожного треку;

  • гнучкий механізм формування власних колекцій та добірок користувачем.

Перелік функцій EVOBOX на цьому не завершується, він значно ширший. Саме тому ця система є оптимальним варіантом караоке для дому. Такий подарунок здатен принести максимум радості та створити неповторну атмосферу на будь-якій святковій вечірці.

 

 

 
Коментарі (0)