ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГЯк оригінально привітати молодят у день весілля

Як оригінально привітати молодят у день весілля

День весілля - це день, який ніколи не забудеться та завжди буде приносити лише приємну ностальгію. У цей день наречений та наречена хочуть розділити свято з найближчими та найріднішими людьми, яких і запрошують на святкування

День весілля - це день, який ніколи не забудеться та завжди буде приносити лише приємну ностальгію. У цей день наречений та наречена хочуть розділити свято з найближчими та найріднішими людьми, яких і запрошують на святкування. Вони довго готуються, обирають ресторан та меню, підбирають сукню та костюм, складають програму свята та шукають найкращого ведучого. А гості прагнуть порадувати молоду пару чимось приємним та готуються подарунки на весілля. Зараз переважно на весіллі дарують гроші, що є абсолютно обгрунтованим та навіть правильним рішенням, адже молода сім’я потребує стартового капіталу, що стати на ноги. Але додати у день свята свого особливого шарму та зробити його унікальним хочеться усім, тому гості шукають всі можливі варіанти, які ми з Вами і розглянемо.

Тост

Ну звичайно, першим, що приходить у голову - це тост. Під час тосту гіст може висловити свої глибокі почуття до пари, побажати їм всього найкращого, але для того, щоб запам’ятатися всім особливим тостом варто ретельно підготуватися. Ви можете спробувати знайти цікаву легенду, яка буде повчальною та передасть Ваші найкращі побажання молодятам. Або можете спробувати скласти самостійно вірш. Тоді точно можете бути впевненим, що Вашу ідею ніхто не повторить.

Відеоролик

У кожного з нас у телефоні є сотні фото та відео, які є надзвичайно смішними чи, навпаки, дуже зворушливими. Якщо Ви дійсно дуже близькі з нареченими, то витративши декілька годин на таке відео, Ви завжди будете з радістю та приємним щемом у грудям переглядати ці спогади. А ще, саме таким чином гіст покаже свою глибоку повагу та любов до наречених.

Розваги на весіллі

Ось тут варто не переборщити та не перейти межу. Можна у якості подарунка замовити на святкування якісь цікаві розваги, що додадуть святкуванню цікавих ноток. Тут головне перед весіллям зрозуміти чи не будуть молодята проти такого втручання та що саме їм було б цікаво та на їх думку добре вписалося б у атмосферу свята.

На весіллі завжди варто запитувати думку наречених, адже це їх свято та вони мають відчувати себе там комфортно та відчувати лише задовленням. Можливими варіантами розваг у вигляді сюрпризів можуть бути:

  • Салют - це прекрасне завершення святкування. Яскраве шоу у небі вже довгий час змушує велику публіку затамувати подих та з насолодою спостерігати. Варто лише замовити професіоналів, які правильно розмістять та запустять вогники так, щоб це не несло небезпеки всім оточуючим.

  • Танцювальний ансамбль. Народні танці прекрасно доповнять атмосферу класичного українського весілля та додадуть драйвового настрою всі гостям. Потрібно лише розуміти, що для їх виступу потрібно чимало місця про яке варто подбати.

  • Екстримальне шоу. Це доволі нове віяння у весільних святкуваннях, але воно активно набирає обертів. Привернути увагу гостей та навіть змусити їх затамувати подих можуть професійні акробатичні шоу, вогняні та лазерні шоу чи навіть шоу на воді.

 

 
Коментарі (0)