ГоловнаНовини ЖКГТранспортWizz Air запустить рейс Львів-Лондон на два місяці швидше

Wizz Air запустить рейс Львів-Лондон на два місяці швидше

Компанія також перенесе на два місяці відкриття рейсів з Києва до португальського Лісабона та естонського Таллінна.

Компанія також перенесе на два місяці відкриття рейсів з Києва до португальського Лісабона та естонського Таллінна. 

Лоукост Wizz Air запустить рейси між Львовом і лондонським аеропортом Лутон з 1 травня 2018 року, а не з 1 вересня, як планували раніше.

Про це йдеться в повідомленні ІА ZIK.

Рейси Львів-Лондон виконуватимуть тричі на тиждень.

Водночас авіакомпанія переносить на два місяці відкриття рейсів з Києва до португальського Лісабона та естонського Таллінна. Ці маршрути запустять з 21 червня 2018 року, а не з 19 квітня.

Wizz Air також відклала з квітня на червень збільшення частоти польотів на маршрутах з Києва до Меммінгена, Дортмунда, Братислави, Кельна, Копенгагена, Ларнаки і Ганновера.

Як повідомлялося раніше, Києвом та Лісабоном можуть запустити прямий авіарейс .

Президент України Петро Порошенко заявив, що українська сторона поставила питання про єдиний авіаційний простір з Лісабоном.

Також нагадаємо, що в Україну з 2018 року зайде румунська авіакомпанія Blue Air . Румунський лоукостер Blue Air восени 2018 року запускає рейс зі Львова до чеського міста Брно.

Нагадаємо, угорська бюджетна авіакомпанія Wizz Air з 26 березня 2018 року запустить нові рейси зі Львова до Гданська та Катовіце (Польща), а з 21 травня до Дортмунда (Німеччина).

Відзначимо, що протягом  2017 року авіаційна галузь України показала зростання на 30%. Зокрема, за його словами, цьогоріч близько 10 нових авіакомпаній почали виконувати рейси до та з України.

 

 
Коментарі (0)