ГоловнаНовини ЖКГХарків’ян возитимуть автобуси, не старші трьох років

Харків’ян возитимуть автобуси, не старші трьох років

До кінця цього року на маршрутах Харкова експлуатуватимуться тільки автобуси, не старші від трьох років.Про це ІА «Україна Комунальна» повідомили у прес-службі Харківської міськдержадміністрації.Як повідомив 25 липня цього року на брифінгу директор Департаменту транспорту і зв'язку Харківської міськ

До кінця цього року на маршрутах Харкова експлуатуватимуться тільки автобуси, не старші від трьох років.

Про це ІА «Україна Комунальна» повідомили у прес-службі Харківської міськдержадміністрації.

Як повідомив 25 липня цього року на брифінгу директор Департаменту транспорту і зв'язку Харківської міської ради Сергій Дульфан, такої домовленості досягнуто з приватними перевізниками.

На сьогодні, відповідно до схеми автобусних маршрутів, яку затвердив нещодавно виконком Харківської міськради, у місті постійно експлуатуються 904 автобуси. З них 130 одиниць куплені позаминулого та минулого років, а 264 перевізники придбали вже цього року.

Як відзначив С.Дульфан, тепер кількість приватних перевізників, що працюють на маршрутах, зменшилася з 16 до 14. Він не виключив, що надалі їх може стати ще менше через злиття.

Довідка:
У схемі руху автобусів, яку затвердив 13 липня виконком Харківської міськради, - 149 маршрутів, з них 128 – у режимі руху «експрес», 19 – у звичайному режимі, 2 – у режимі «маршрутне таксі». Парк цих маршрутів становитиме понад 900 автобусів (близько 100 – малої місткості, понад 700 – середньої, близько 90 – великої).

 
Коментарі (0)