ГоловнаНовини ЖКГХарків'яни за минулий опалювальний сезон винні ще 170 млн. грн.

Харків'яни за минулий опалювальний сезон винні ще 170 млн. грн.

Рівень розрахунків населення за послуги теплопостачання в минулому опалювальному сезоні 2010-2011 рр.. склав 83%.Про це заявив заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Валентин Дулуб сьогодні в ході наради.Одним з двох питань на порядку денному наради було питання «Про стан розр

Рівень розрахунків населення за послуги теплопостачання в минулому опалювальному сезоні 2010-2011 рр.. склав 83%.
Про це заявив заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Валентин Дулуб сьогодні в ході наради.
Одним з двох питань на порядку денному наради було питання «Про стан розрахунків підприємств теплоенергетики з ДК« Газ України »за природний газ і споживачів за теплопостачання».
За інформацією заступника губернатора, в період з січня по травень цього року жителі області платили дещо краще, ніж у минулому році. Але рівень розрахунків все одно не дійшов до 100%. Він склав 92,3%. «В абсолютних цифрах борг населення Харківської області за минулий опалювальний сезон становить 172,6 млн.грн.», - Повідомив В. Дулуб.
За інформацією заступника голови Харківської області, не в повному обсязі розрахувалися за послуги теплопостачання організації, що фінансуються з держбюджету.
Як зазначив В. Дулуб, значні суми боргу накопичили підприємства Міністерства оборони (7,2 млн.грн.), МВС (4,4 млн.грн.), Мінагрополітики (2 млн.грн.), Міністерства транспорту і зв'язку (2, 3 млн.грн.). ,Джерело - ГолосUA.

 
Коментарі (0)