ГоловнаПослугиТранспортЯк бути впевненим в якості автомобільного акумулятора?

Як бути впевненим в якості автомобільного акумулятора?

Не існує однієї універсальної акумуляторної батареї, яка буде мати найкращі властивості та підходити до всіх легкових автомобілів

Не існує однієї універсальної акумуляторної батареї, яка буде мати найкращі властивості та підходити до всіх легкових автомобілів. Тому, коли мова йде про якісні характеристики АКБ, потрібно враховувати вимоги транспортного засобу, умови його експлуатації та серед лінійки пропозицій обирати надійний товар. Автомобільний акумулятор – це досить небезпечна система, яка має складну будову, хімічний наповнювач та вимоглива до умов довкілля. Тому використовувати потрібно тільки пристрої від перевірених брендів, які гарантують своїм ім’ям стійкість АКБ до типових умов експлуатації.

Продаж акумуляторів для авто в онлайн-магазині: що може свідчити про якість товару?

На що слід звернути особливу увагу, так це на репутацію продавця та відгуки клієнтів, які часто можна знайти в інтернеті. Інформація про досвід інших покупців може багато сказати про рівень сервісу та якість продуктів, тобто їх справжність.

AD_4nXdW_CdE6XAuw2UhR9YuDiP8RoUjTpRwpAl9krBK5-WkqiXdESjtwGkWifDL6uQMv-9rIzE4frFXZXqg3xdp5ATUR7Cz-Xa5E4A6Ysbg2P4JzIqN3ZgaadEKBhsuMDxDUnzBQQf8CNTgaJAZe6uwCeGEvR3B?key=vEXKIj00_SdxesGvAOyc1g

Оригінальність товарів є ще одним важливим моментом. Наприклад, магазин, якому важлива його репутація, як «AKB CENTER», завжди пропонує лише оригінальні акумуляторні батареї для авто. Такі продавці надають широкий вибір АКБ у різних цінових категоріях, гарантуючи, що кожен клієнт зможе знайти щось під свій бюджет і потреби транспортного засобу.

Сайт магазину має бути зрозумілим і зручним для користувачів, щоб покупцю було легко вибрати потрібний товар. Детальна інформація про продавця, включно з контактними даними та фізичною адресою, розрахована на можливість прийняття звернень від клієнтів. 

AD_4nXe1VSaVmv0uyuYiQMxjAjpoHH9zWz6cbY77eIqoO-Sj2g3mBb4flEE05sWJOZybUwVMxljeOzIQIC1RUz0ZRO-XWqh8R3jHpVW0ZuYT2G9OopFstDhOWzOzQY8J7ydEnb2HgfKYaFdfLI3_6wBRz52t-Fw?key=vEXKIj00_SdxesGvAOyc1g

Продавати якісні АКБ буде саме той продавець, що має:

  • ліцензію на право торгівлі та сертифікати якості продукції;
  • проводить політику повернення товару та детально озвучує умови гарантії;
  • пропонує різні типи оплати, в тому числі післяплату або переказ на банківський рахунок;
  • надає в повному обсязі документи, що підтверджують здійснення покупки.

Купити в інтернет-магазині автомобільний акумулятор: обирайте продавців з власним складом

Навіть якщо ви обираєте продукцію від виробника, у якість якого повністю впевнені, важливо, щоб продавець дотримувався всіх правил ефективного зберігання акумуляторних батарей до моменту продажу. Це легше контролювати, якщо магазин має власний склад.

AD_4nXeIT3YAMzndVbwV8pX5N-uhC5kmkBxIFGldAsHhq1ZXQXItt7uKYpuqvmrTDvSiqnxcfb_MWBcdTfD0ZDTdec2YWoZeI0kmc3M5X2ojPl1WNXs52Zxr8cmpMOdvdbVWaJpvj3AHKXb9PXhqUzNxKrphg1sY?key=vEXKIj00_SdxesGvAOyc1g

Правильне зберігання акумуляторів напряму впливає на подальшу тривалість експлуатації. Занадто високі чи низькі температури, а також підвищена вологість можуть спричинити швидкий саморозряд і втрату потужності батареї.

Вимоги до складу для зберігання акумуляторів:

  1. клімат-контроль;
  2. регулярна перевірка напруги, яка має бути в межах 12-12.9 В;
  3. захист від прямих сонячних променів, пилу та інших забруднень.

Використовуйте акумуляторні батареї тільки за призначенням

Не можна вимагати від АКБ критичних параметрів струму, які виходять на верхні межі її технічних характеристик, тому важливо вибирати батарею, відповідно до потужності електрики транспортного засобу. Наприклад, традиційні свинцево-кислотні батареї підходять для загального використання, але EFB краще справляються з високими стартовими навантаженнями, тому вони ідеальні для автомобілів з системою старт-стоп. AGM акумулятори пропонують високу продуктивність і довговічність для транспортних засобів з великою кількістю електроніки, а GEL акумулятори забезпечують стабільність та надійність навіть у складних умовах експлуатації.

 
Коментарі (0)