ГоловнаПослугиТранспортЯк привезти автомобіль з Америки: корисні поради

Як привезти автомобіль з Америки: корисні поради

Висока якість авто та приваблива ціна ー основні причини, через які автівки з США стали такими популярними у нас в країні. Авто з Америки, як правило, мають досить гарну якість та

Висока якість авто та приваблива ціна ー основні причини, через які автівки з США стали такими популярними у нас в країні. Авто з Америки, як правило, мають досить гарну якість та невеликий пробіг.

Навіть за наявності пошкоджень можна вибрати модель із мінімальними дефектами, які просто й недорого виправити вже тут в Україні. Це чудова можливість стати власником якісного, надійного та сучасного транспортного засобу, як служитиме довго. Але все ж є тонкощі, на які варто звертати увагу, щоб автівка дійсно принесла вам радість і виправдала усі очікування.

Чи можна пригнати машину самостійно?

Так, ви можете вибрати й купити машину своїми силами на автоаукціонах Сполучених Штатів. При цьому варто врахувати досить багато тонкощів. Варто розуміти, що остаточна вартість авто ー це не лише аукціонна ціна. До загальної суми потрібно приплюсувати комісію, витрати на оформлення, транспортування й розмитнення, послуги експедитора.

Також необхідно ретельно перевірити авто. Хоча більшість аукціонів контролюють стан усіх машин, все ж можуть траплятись випадки шахрайства. Тому краще звертатись за допомогою у перевірені сервіси. Такою компанією є «Гранд Кар» https://www.grandcar.in.ua/cars/ у Вінниці.

Чому краще звернутись до фахівців?

Процес викупу авто з американського аукціону ー не така проста справа, як може здаватись на перший погляд. Якщо ви новачок, ви можете зіткнутись з наступними проблеми:

  • ризик купівлі у «сірих дилерів» ー вони можуть під виглядом гарного авто продати пошкоджену машину, ремонт якої виллється в дуже велику суму;
  • помилки в проведенні платежів, оскільки Swift-переводи зараз в Україні недоступні;
  • ви можете невірно розрахувати витрати та заплатити більше, ніж очікували;
  • також варто звертатись до перевірених та надійних логістичних компаній, оскільки існує ризик, що ваш ТЗ зіпсують у процесі транспортування;
  • ви можете зіткнутись зі складнощами під час митного оформлення, тут також важливо не припуститися помилки.

Тому, якщо ви вирішили купувати американське авто, краще звертатись за допомогою до перевірених, надійних дилерів. «Гранд Кар» має чималий досвід роботи та доставила в Україну вже більш як 4 тисячі авто.

Вибрати машину можна в каталозі https://www.grandcar.in.ua/cars/mercedes-benz/, а за допомогою спеціального калькулятора одразу розрахувати її точну вартість. Серед головних переваг співпраці з компанією:

  • якісна, восьмиетапна перевірка авто;
  • швидкість підбору;
  • якісна та злагоджена логістика;
  • гарантія ціни;
  • страхування від пошкоджень у дорозі.

Також компанія допомагає з ремонтом авто після приїзду та його розмитненням. Усім клієнтам доступна поетапна оплата послуг.

 

 

 
Коментарі (0)