ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГЯкі настільні ігри сподобаються усій сім'ї

Які настільні ігри сподобаються усій сім'ї

Серед недосвідчених користувачів поширені дві діаметрально протилежні думки. Перша говорить, що ігри-настілки - виключно для малюків, дорослим немає сенсу і намагатися оцінити переваги.

Серед недосвідчених користувачів поширені дві діаметрально протилежні думки. Перша говорить, що ігри-настілки - виключно для малюків, дорослим немає сенсу і намагатися оцінити переваги. Рекомендовано відправити всі коробочки з вмістом до дитячого садка, максимум - на уроки в перший або другий клас, не більше.

Інша ж думка докорінно протилежна, його власники, якщо припустити, стикалися з пікантними тайтлами суворо "вісімнадцять плюс", зробивши відповідні висновки. Жодних дітей, настілки це не для школярів, вважають вони.

Але помиляються обидва володарі діаметральних думок.

Принципи вибору настілки

Серед настілок зустрічаються ті, які придатні тільки для маленьких або для зовсім дорослих (вісімнадцять плюс - так, є і такі). Але це точки екстремумів, а посередині розташувалися універсальні та цікаві дорослим та дітям тайтли. Купити настільні ігри, щоб догодити всім, не так уже й важко, якщо притримуватися простих і доступних, інтуїтивно зрозумілих правил:

caylus

1. Спершу почитати про сюжет в інтернеті. У всесвітній мережі вказується вичерпна інформація, є велика добірка оглядів. Канали на YouTube, спеціальні джерела вузькотематичні або доступні всім - чудовий варіант ознайомитися з грою, що зацікавила, не витрачаючи поки на неї жодної гривні.

2. Жодний продавець не стане приховувати "підводні камені", адже на користь того, хто займається реалізацією іграшок - щоб покупець повернувся ще раз. Це означає, що треба максимально догодити клієнту.

3. Можна запитати і наживо, і в інтернет магазинах, де є віртуальні консультанти. Вам докладно пояснять, чи підходить та чи інша гра всій сім'ї, для дітей або лише для дорослих.

4. Але є нюанс: зважайте на інтереси. Діти та дорослі - це умовний розподіл, він універсальний і вкрай загальний. Тому просто орієнтуйтеся на те, що подобається домочадцям.

Якщо ви хочете купити настільні ігри для дітей у подарунок, то принципи ті самі, але треба заздалегідь дізнатися, чим живе і дихає майбутній адресат. З дитиною це не так уже й складно.

pic855277

Ідеї для всієї родини

Є непогані та універсальні опції. Вони підійдуть майже завжди, їх добре зустрічають у будь-якій сім'ї:

1. "100 логічних ігор для мандрівок". Подорожувати не обов'язково, вибір великий, а самі розваги розвивають інтелект, що є корисним і маленьким, і великим.

2. "Крокодил ДетскоЛегкий" - ця словесна гра традиційний лідер усіх чартів. Це просто легка опція, щоб можна було залучити малюків.

3. "Хроноліт" - гра розвиває математичні здібності, вона має кілька рівнів складності. На максимальному добряче дістанеться і дорослому.

Є й інші прекрасні тайтли, які підійдуть малечі та всій родині. Якщо керуватися загальними правилами, то покупка виявиться вдалою.

 

 
 
Коментарі (0)