ГоловнаНовини ЖКГТранспортЗ Харкова на захід вирушить більше поїздів

З Харкова на захід вирушить більше поїздів

Через день із Харкова до Ужгорода курсуватиме додатковий потяг. Його призначила Південна залізниця на численні прохання пасажирів.

Південна залізниця призначила додатковий поїзд №225/226 Харків - Ужгород - Харків, який почне курсувати з 29 листопада 2014 року. Про це повідомляється на офіційному сайті залізниці.

При цьому уточнюється, що із Харкова та Ужгорода поїзд курсуватиме через день. Зокрема, із Харкова відправлятиметься о 23:07 та прибуватиме до Ужгорода о 03:55. Із Ужгорода поїзд вирушатиме об 11:17 та прибуватиме до Харкова о 14:30. Скористатися поїздом зможуть також мешканці міста Суми та області.

«На ділянці Київ - Ужгород поїзд робитиме зупинки по станціях: Козятин, Вінниця, Жмеринка, Хмельницький, Тернопіль, Золочів, Львів, Стрий, Сколе, Славське, Воловець, Свалява, Карпати, Мукачеве, Батьово» - зазначається у повідомленні.

Нагадаємо, також і надалі у напрямку Західної України курсуватиме щоденний фірмовий поїзд №111/112 Харків - Львів.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Луганськ втрачає залізничне сполучення з іншими обласними центрами та столицею. Так, з 15 листопада було обмежено маршрут поїзда Одеса-Луганськ, а з 20-го подібні зміни чекають маршрут поїзда Київ-Луганськ.

 
Коментарі (0)