ГоловнаНовини ЖКГТранспортЗ Києва до Борисполя курсуватимуть п’ять відремонтованих рейкових автобусів

З Києва до Борисполя курсуватимуть п’ять відремонтованих рейкових автобусів

Укрзалізниця провела підготовку 5 рейкових автобусів, що курсуватимуть між центральним вокзалом Києва та міжнародним аеропортом «Бориспіль»

Укрзалізниця провела підготовку 5 рейкових автобусів, що курсуватимуть між центральним вокзалом Києва та міжнародним аеропортом «Бориспіль».

Про це йдеться у повідомленні прес-служби компанії.

Рейкові автобуси виготовила польська компанія Pesa Bydgoszcz SA. Кожен транспортний засіб розрахований на близько 90 пасажирських місць.

«Днями привели до ладу 5 автобусів виробництва фірми Pesa Bydgoszcz SA. Їх залишилось лише пофарбувати та облаштувати інтер’єр салону. Ремонт робили, як і водиться, власними силами, у локомотивному депо «Гречани», — повідомив очільник Укрзалізниці Євген Кравцов.

Він зазначив, що перший потяг до «Борисполя» почне курсувати маршрутом вже у 2018 році.

«Проведено ремонт основних вузлів рейкових автобусів, зокрема дизельних двигунів, систем опалення, вакуумних туалетів, здійснено модернізацію системи радіозв’язку та системи сповіщення пасажирів, оновлено інтер’єр кабіни машиніста, інформаційні табло, на черзі — оновлення інтер’єру салону та фарбування кузовів вагонів», — йдеться у повідомленні прес-служби Укрзалізниці.

Також зазначалось, що загалом на маршруті до аеропорту курсуватиме 11 поїздів PESA 620м на 91 місце та 2 поїзди PESA 630м на 192 місця.

Раніше про випередження графіку будівництва залізниці повідомляв очільник Укрзалізниці Євген Кравцов. Він заявив, що перший швидкісний потяг з київського вокзалу до міжнародного аеропорту «Бориспіль» відправиться 1 грудня 2018 року.

 
Коментарі (0)