ГоловнаНовини ЖКГТранспортЗ Києва до Відня можна перелетіти за 15 євро

З Києва до Відня можна перелетіти за 15 євро

Лоукостер Ryanair Laudamotion почав продавати недорогі авіаквитки з Києва в столицю Австрії

Лоукостер Ryanair Laudamotion почав продавати недорогі авіаквитки з Києва в столицю Австрії. Вартість квитків досить низька - від 15 євро в одну сторону. Пільгові умови будуть діяти в липні і серпні 2019 року, в інші місяці ціна буде вище. Всі вильоти будуть здійснювати з аеропорту «Бориспіль».

Що стосується травня, червня і жовтня цього року, то вартість квитків складе 20 євро в одну сторону. Однак варто сказати, що низькі ціни доступні тільки в певні дні тижня, тому вартість квитка на конкретну дату краще заздалегідь дивитися на порталі авіаперевізника і відразу ж бронювати. Літати в австрійську столицю з Києва можна по понеділках, вівторках, середах, четвергах і суботах. Про це Інформатор дізнався на сайті Ryanair.

Згідно з умовами перевезення, пасажиру дозволяється безкоштовно взяти з собою на борт тільки один предмет багажу. Його розміри неповинні перевищувати 40 х 25 х 20 сантиметрів. Але є і приємні моменти - лоукостер надає пріоритет посадки, додаткову кількість речей в салоні, кількість багажу. Правда, ці опції пасажиру доведеться оплачувати додатково.

Нагадаємо, раніше ми писали, що лоукостер Laudamotion змінив правила перевезення. Ми дізналися подробиці і ціни. Також ми розповідали, що авіакомпанія Wizz Air змінила ціни для провезення зареєстрованого багажу. Зміни торкнулися новий тип багажу - до 10 кілограм. Крім цього, в січні з'явилася інформація про те, що Ryanair також змінила вартість провезення багажу.

 

 
Коментарі (0)