ГоловнаНовини ЖКГТранспортЗ Криму неможливо виїхати поїздом

З Криму неможливо виїхати поїздом

Вельми проблематично виїхати до Харкова, Донецька і інших великих міст. У касі пояснюють, що зимовий розклад ще не затверджено, тому і квитків на цілу низку поїздів у продажу поки немає

У залізничних касах Сімферополя і на сайтах онлайн-бронювання немає квитків з Києва до Криму і назад на весь місяць аж до кінця жовтня. Вельми проблематично також виїхати до Харкова, Донецька і інших великих міст. У касі пояснюють, що зимовий розклад ще не затверджено, тому і квитків на цілу низку поїздів у продажу поки немає.

Разом з тим, прес-секретар Придніпровської залізниці Ірина Козлова пояснює цю ситуацію тим, що в зв'язку з гарною погодою, пасажиропотік як у кримському напрямку, так і по країні в цілому ще досить активний.

«Можливо, відсутність квитків, тим більше на дані потяги, якраз і пов'язана з цим аспектом. Поняття «зимового» розкладу зараз вже відсутнє. Просто є поїзди літньогоо напрямку, що курсують з травня по жовтень», - говорить прес-секретар.

Також вона прогнозує активізацію пасажиропотоку в кінці жовтня, що може бути пов'язано з проведенням виборів: «У цей період завжди так: журналісти, кандидати, делегації часто їздять зі столиці в Крим».

Джерело - газета «Сегодня» 

 
Коментарі (0)