ГоловнаНовини ЖКГТранспортЗ львівських вулиць «зникають» ями

З львівських вулиць «зникають» ями

У Львові комунальні служби продовжують ремонтувати дорожнє покриття вулиць міста. Крім цього, у одному з львівських районів планують також відновити тротуари.

У Залізничному районі Львова на вул. Авіаційній ремонтні бригади проводять картовий ремонт дорожнього покриття. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Ремонтні роботи тривають на ділянці від шляхопроводу на вул. Городоцькій до Авіаремонтного заводу», - йдеться у повідомленні.

Крім цього, у Личаківському районі міста також розпочався ямковий ремонт доріг, а також роботи з відновлення тротуарів.

«На вул. Мучній тротуар вже відремонтували, зараз ремонтують на вул. Ніжинській та на вул. Круп’ярській. Також ремонтники зрізають «напливи» на вул. Зеленій. Гостроаварійні ями ліквідували на вул. Старознесенській», - зазначили у міськраді.

Міська влада також обіцяє провести ремонт на вул. Зеленій на ділянці від вул. Франка до адміністративної будівлі ЛМКП «Львівводоканал»; вул. Патона та на вул. Яворницького.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у столиці обмежать рух транспорту на Південному мосту. Кілька ночей комунальники проводитимуть плановий ремонт на дорожньому покритті конструкції.

 
Коментарі (0)