ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГЗ наступного року на субсидії виділять більше коштів

З наступного року на субсидії виділять більше коштів

Обсяг коштів на забезпечення субсидії на наступний рік збільшений. Також, у Держбюджеті-2016 враховано продовження програми енергоефективності.

У бюджеті на 2016 рік загальний обсяг коштів на забезпечення субсидії збільшений майже на 10 млрд грн. Про це повідомив Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк, передає прес-служба Кабміну.

«34 мільярди гривень – це те, що піде на субсидії для більше ніж 5 мільйонів українських домогосподарств», - заявив пан Яценюк.

Також, він нагадав, що станом на сьогодні 15 мільйонів громадян країни отримують пряму допомогу від держави на компенсацію росту цін і тарифів у житлово-комунальному секторі і на наступний рік так само будуть її отримувати.

Окрім того, у бюджеті на наступний рік Уряд зберіг програму енергоефективності, щоб менше споживати газу, менше платити і ефективніше будувати енергетичну політику.

«Ця політика вже довела свою результативність в поточному році. Ми зменшили обсяги споживання природного газу майже на 25%. Це є реальний результат. І будемо продовжувати це робити в 2016 році», - сказав Прем’єр.

Нагадаємо, Парламент прийняв головний фінансовий документ країни на наступний рік – Державний бюджет. Зокрема, у новому бюджеті, в порівнянні з попередніми версіями, поряд з незначним підвищенням доходів, зросли й видатки.

 
Коментарі (0)