ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГЗ початку 2021 року в Україні запрацює новий алгоритм перевірки субсидіантів

З початку 2021 року в Україні запрацює новий алгоритм перевірки субсидіантів

З початку 2021 року в Україні запрацює абсолютно новий алгоритм перевірки субсидіантів. Він буде один для всіх, незалежно від регіону або суми одержуваної субсидії
Вже з самого початку 2021 року в Україні запрацює абсолютно новий алгоритм перевірки субсидіантів. Він буде один для всіх, незалежно від регіону або суми одержуваної субсидії, про це повідомили в Міністерстві соціальної політики.
 
При подачі документів нічого не зміниться, але ось перевірка буде враховувати різні чинники і дозволить відсіяти тих, хто не має права на отримання допомоги від держави.
 
Таке рішення було пов'язане з численними неправильними даними, які подавалися раніше. Найчастіше люди «забували» про наявність пасивного доходу, приховували наявні у них квартири або дорогі автомобілі, і при цьому претендували на субсидії. На нинішній момент налагоджені контакти, а також спільна робота з фіскальними органами, тому вже на стадії подачі документів Мінсоцполітики має досить правдоподібну інформацію про субсідіанте.
 
Тим часом зміняться і цифри, на розмір субсидії вплине підвищення вартості газу, а також зміни, які відбудуться в інших сегментах послуг ЖКГ.
 

Нагадаємо, субсидії на опалювальний сезон призначатимуть автоматично. В рамках карантинних обмежень такий варіант подачі документів або ж оформлення держдопомоги виявляється актуальним для всіх регіонів країни. 

 
Коментарі (0)