ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаЗ початку року ДТЕК збільшив відпуск електроенергії на 12%

З початку року ДТЕК збільшив відпуск електроенергії на 12%

Відпуск працюючих на вугіллі газової групи ТЕС зріс на 21,7% - до 11,5 млрд кВт-год, тоді як антрацитові ТЕС знизили обсяги електроенергії, що відпускається майже на 30% - до 2 млрд кВт-год.
Теплоелектростанції «ДТЕК Енерго» в січні-травні 2018 року збільшили відпуск електроенергії на 12,1% в порівнянні з аналогічним періодом 2017 року - до 13,5 млрд кВт-год, повідомила прес-служба компанії.
 
За її даними, відпуск працюючих на вугіллі газової групи ТЕС зріс на 21,7% - до 11,5 млрд кВт-год, тоді як антрацитові ТЕС знизили обсяги електроенергії, що відпускається майже на 30% - до 2 млрд кВт-год.
 
У прес-службі відзначили, що компанія збільшує виробництво електроенергії з українського вугілля за рахунок проекту по перекладу двох блоків Придніпровської ТЕС на газове вугілля (завершено в кінці 2017 року), а також підвищеної дізнатися про інші своїх ТЕС на газовому вугіллі.
 
"ТЕС ДТЕК працюють в необхідному для енергосистеми режимі і при цьому показують дуже хорошу динаміку виробництва електроенергії з вугілля марки" Г ". Приємно бачити, що реалізований нами проект на Придніпровській ТЕС не тільки допомагає знижувати обсяги імпорту вугілля в країну, а й створює передумови для нарощування власного видобутку в Україні ", - зазначив директор з генерації електроенергії" ДТЕК Енерго "Сергій Куріленко.

У планах ДТЕК Енерго - до кінця 2018 року завершити переклад ще двох блоків Придніпровської ТЕС з антрациту на газове вугілля, що дозволить станції забезпечувати необхідний обсяг виробництва електроенергії без використання антрациту. 

 
Коментарі (0)