ГоловнаНовини ЖКГТранспортЗ потягу Київ-Львів евакуювали сотні пасажирів через зброю

З потягу Київ-Львів евакуювали сотні пасажирів через зброю

Правоохоронці знайшли зброю у потязі, який курсував зі Львова до Києва. Через це міліціонери евакуювали сотні пасажирів.
Міліціонери вилучили у пасажирів потягу 6 саморобних вибухових пристроїв, 2 обрізи мисливських рушниць, набої до мисливської зброї, дерев`яні палиці та бити. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Міністерства внутрішіх справ.
 
Вчора у Луцьку на лінію 102 надійшло повідомлення про те, що в пасажирському потязі № 142 сполученням "Львів – Київ" закладено вибухівку. «На час проведення обстеження потягу на станції Володимир-Волинський (Львівська залізниця) було евакуйовано близько 200 пасажирів та обслуговуючого персоналу», – йдеться в повідомленні. Вибухівки міліціонери не знайшли, проте виявили зброю, набої, бити та дерев`яні палиці.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», залізничники значно обмежили рух потягів зі Львова. Там через просадку колії на перегоні Малин-Пенізевичі (дільниці Тетерів – Коростень) з 19 лютого 18:42 перегін повністю закрито для руху поїздів. Його обіцяють відкрити, коли закінчать відновлювальні роботи. Поламка сталася через перенасичення земляного полотна водою.
 
Коментарі (0)