ГоловнаНовини ЖКГТранспортHyundai поїде у Дніпропетровськ

Hyundai поїде у Дніпропетровськ

Швидкісні поїзди Інтерсіті+ з`єднали Дніпропетровськ та Київ

Придніпровська залізниця 11 листопада поточного року  відкрила рух швидкісних міжрегіональних поїздів класу Інтерсіті+,  які  відтепер щоденно курсують маршрутами  Київ-Дніпропетровськ-Київ та всього за 5 годин довозять пасажирів з обласного центру до столиці України. Про це «У.К.» повідомили у прес-службі «Укрзалізниці».

«Відтепер, завдяки швидкісним поїздам Інтерсіті+ наші пасажири зможуть ще швидше, більш комфортно та безпечно дістатись із Дніпропетровська до столиці України», – підкреслив начальник Придніпровської залізниці Олександр Момот.

Більш ніж півроку тривала підготовка ділянки Дніпропетровськ–П`ятихатки до проходження швидкісних поїздів. На цьому напрямку залізничники модернізували майже 23 км колії, здійснили ремонт близько 30 км колії, а також замінили 13 комплектів стрілочних переводів. Загальна вартість робіт на ділянці Дніпропетровськ-П`ятихатки перевищила 109 млн грн.

Перший потяг Київ–Дніпропетровськ відправлятиметься із Києва о 06:57 і прибуватиме до Дніпропетровська о 12:10. Зворотно цього ж дня виїздить о 17:36 і прибуває до Києва о 22:49.

Другий потяг Київ–Дніпропетровськ відправлятиметься із Києва о 17:42 і прибуватиме у Дніпропетровськ цього ж дня о 22:55. Зворотно відправляється о 7:24 і прибуватиме до Києва о 12:37.

Поїзд зупинятиметься для пасажирів на станціях імені Т. Шевченка,  Знам’янка та Дніпродзержинськ.

Вартість проїзду за даним маршрутом коливатиметься від 226 до 335 грн.

 
Коментарі (0)