ГоловнаНовини ЖКГТранспортЗ Вінниці до Львова - на трамваї

З Вінниці до Львова - на трамваї

Два вінницькі трамваї із написом «Дарунок львів’янам від вінничан» незабаром вирушать до Львова.

Два вінницькі трамваї із написом «Дарунок львів’янам від вінничан» незабаром вирушать до Львова. Рішення про подарунок на Євро-2012 ухвалив виконком Вінницької міської ради в четвер.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Департаменту інформації та комунікації з громадськістю секретаріату КМ.
 
До відправлення у Львів підготовлено вагони КТ-4su №№ 209 та 213, випущені в Чехословаччині у 1988 році. Попередньо їх відремонтували. Наразі вони повністю готові до експлуатації. Вартість робіт із відновлення кожного трамвайного вагона становила близько 250 тисяч гривень.
 
За словами начальника комунального підприємства «Вінницьке трамвайно-тролейбусне управління» Володимира Бугайчука, якщо вінницькі трамваї припадуть до душі львів'янам, можна буде запропонувати керівництву міста придбати більше таких трамвайних вагонів.
 
«Завдяки поповненню трамвайного парку швейцарськими вагонами, в резерві є близько 40 одиниць трамваїв. Частину ми будемо готувати для власних потреб, з огляду на перспективу розширення трамвайної мережі, а частину ми можемо запропонувати придбати іншим містам, зокрема Львову», - стверджує Володимир Бугайчук.
 
Перевезення вагонів здійснюватиметься автомобільним транспортом за рахунок львів'ян. Перший вагон буде відправлено 11 червня, а другий - 13 червня.
 
 
Коментарі (0)