ГоловнаНовини ЖКГТранспортІз зони АТО вирушать додаткові поїзди

Із зони АТО вирушать додаткові поїзди

Для вивезення мирного населення з зони проведення антитерористичної операції «Укрзалізниця» призначила додатковий поїзд з Луганська до столиці.

Залізничники продовжують забезпечувати перевезення пасажирів із місць ведення бойових дій. Так, на 22 липня призначено додатковий поїзд №574 Луганськ – Київ, - зазначають у прес-службі «Укрзалізниці».

«Поїзд сформовано із 15 вагонів – пасажирам запропоновано 728 місць» - наголошується у повідомленні.  

А також зауважується, що з Луганська він відправиться сьогодні о 21:24 і прибуде до Києва 23 липня о 14:26.

«Поїзд курсуватиме через станції: Комунарськ, Дебальцеве, Ясинувата, Красноармійськ, Чаплине, Синельникове, Дніпропетровськ, Дніпродзержинськ, Верхівцеве, П’ятихатки, Олександрія, Знам’янка, ім. Т. Шевченка та Миронівка» - підкреслюється у повідомленні.

Окрім того, в «Укрзалізниці» додають, що для перевезення  мешканців східних областей  також  збільшено період курсування безпересадкових вагонів у сполученні Сватове – Київ – Харків. Так, зі Сватового вони курсуватимуть по 24 липня, а із Києва – по 25 липня.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, зі столиці до Одеси та зворотно можна буде дістатися залізничним транспортом швидше. УЗШК удосконалила графік руху денного швидкісного поїзда Інтерсіті+ на цьому маршруті.

 
Коментарі (0)