ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГЗа боржників «Нафтогазу» взялася прокуратура

За боржників «Нафтогазу» взялася прокуратура

Прокуратура Краматорська направила до суд позов про стягнення заборгованості за газ з міського підприємства на користь «Нафтогазу». На даний час позовні вимоги прокурора задоволено судом у повному обсязі.

На Донеччині через втручання прокуратури на користь НАК «Нафтогаз України» стягнуто понад 7 млн грн з підприємства-боржника. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Генералької прокуратури.

«В ході вивчення стану заборгованості підприємств м. Краматорська перед НАК «Нафтогаз України» встановлено, що у вересні 2014 року одне з промислових підприємств міста не в повному обсязі розрахувалося з постачальником за спожитий природний газ», – йдеться в повідомленні. 
 
Згідно з повідомленням, прокуратурою міста Краматорська до Господарського суду Запорізької області спрямовано позовну заяву про стягнення на користь НАК «Нафтогаз України» заборгованості за поставлений газ на суму 7,1 млн грн. 
 
На даний час позовні вимоги прокурора задоволені судом у повному обсязі.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», Генпрокуратура вимагає визнати незаконною приватизацію трьох енергокомпаній: ПАТ «Дніпроенерго», ПАТ «Закарпаттяобленерго» та ПАТ «Донбасенерго».
 
Коментарі (0)